





Saturday, 9<sup>th</sup> December | 9:00am to 5:00pm, at Taj The Trees, Vikhroli, Mumbai.

CCHEDITIE		
3CHEDULE	Timing	Duration
Registration + Open Networking	08:30 - 09:30	60 min
Inauguration & Presidential Address	09:30 - 10:00	30 min
Key Note Speaker : Dr. Daksha Shah, Executive Health Officer, MCGM Hospital	10:00 - 10:15	15 min
Session 1: Water Management in Healthcare Facilities – an Engineers Perspective		
Opening Remark by Mr. Satish Kamble, HOSMAC	10:15 - 10:25	10 min
• Technical Talk by Mr. Mahesh Prabhu, Business Associates Vasu Chemicals, LLP, Goa	10:25 - 10:55	30 min
<ul> <li>Artificial Intelligence can help building energy efficiency by Mr. Bhaskar Natarajan, Energy Upgrade &amp; Service Sales Leader, Armstrong Fluid Technology</li> </ul>	10:55 - 11:15	20 min
• Lucky Draw 1	11:15 - 11:20	5 min
Tea Break & Networking Break	11:20 - 11:35	15 min
Session 2: Intelligent controls in Hospitals (Intelligent Integration thru IBMS & IOT)		
Opening Remark by Mr. Vivek Desai, MD, HOSMAC	11:35 - 11:45	10 min
Technical Talk by Mr. Ajay Bhosale Regional Business Head, Siemens	11:45 - 12:15	30 min
Efficient HVAC Products for Healthcare by Mr. Mitesh Padgaonkar, General Manager – Sales Head VRF & Chillers, Blue Star Ltd.	12:15 - 12:30	15 min
• Lucky Draw 2	12:30 - 12:35	5 min
Case Study - Revolutionizing Healthcare Climate: Advance Solutioning for Energy-Efficient Air Conditioning by Blue Star Ltd.	12:35 - 13:05	30 min
Lunch Break & Networking Break	13:05 - 14:00	55 min
Session 3: Advance Controls technics in hospital for Fungal prevention & reduced HA	N .	
Opening Remark by Dr. Parag Rindani, Wockhardt Hospital	14:00 - 14:10	10 min
Technical Talk by Mr. Gautham Baliga, Director, OPAL HVAC Engg. Pvt. Ltd.	14:10 - 14:40	30 min
<ul> <li>Air in Health Care by Mr. Stanley Mathew - National Head – Sales &amp; Marketing – India – AAF International</li> </ul>	14:40 - 15:00	20 min
<ul> <li>Case Study: Fire side chat: Enhanced Air Solutions for Modern Healthcare Infrastructure (Moderated by Mr. Deepak Nanaware - Head Engineering - Middle East &amp; India - AAF International)</li> </ul>	15:00 - 15:30	30 min
Humidity Control in critical areas in Hospital by Mr. Nitish Mathur, AVP – Business Development, Bry-Air (ASIA) Pvt. Ltd.	15:30 - 15:50	20 min
• Lucky Draw 3	15:50 - 15:55	5 min
Tea Break & Networking Break	15:55 - 16:10	15 min
Harmonic filters by Mr. Paresh Mukund Paranjape, Founder SPID Solutions	16:10 - 16:30	20 min
• Lucky Draw 4	16:30 - 16:35	5 min
<ul> <li>Innovative Air Handling Solutions by Mr. Parag Pradhan, Branch Head West Edgetech Air Systems Pvt. Ltd.</li> </ul>	16:35 - 16:50	15 min
Panel Discussion: Sustainability in Healthcare a prescription for the future Moderator - Dr. Lallu Joseph, Secretary General, CAHO Quality Manager & Assoc. GS, CMC Vellore & Mr. Vishal Kapur, National Past President ISHRAE & Apex Advocacy National Chair and MD - MEHO-HCP Air Systems Pvt. Ltd. Panelists: Mr. Vinod Kumar KB, Consultant FMS at Rajagiri Hospital and Mep consultant av V B G Consulting Engineers. Dr. Joy Chakraborty, COO - P D Hinduja Hospital Mr. R. S. Kulkarni, RSK Consulting, Founder Dr. Rajkumar Patil, Medical Director, Bombay Hospital	16:50 - 17:35	45 min
Mr. Neelesh Shinde, Group Chief Technical Officer, Jupiter Hospital	47.05 47.40	F and a
Vote of Thanks	17:35 - 17:40	5 min